Kennismaking Dutchlions Cheerleading (sportpartner)

Dutchlions Cheerleading komt naar Amsterdam Noord! Vanaf september aanstaande trainen de cheerleaders elke zondagmiddag in de turnzaal van TONIDO. Om kennis te maken met onze leden en geĂ¯nteresseerden organiseren de cheerleaders ZONDAG 26 augustus een opendag/kijkdag! Kom je ook?

Uitbreiding lesaanbod - tipje van de sluier


We zijn druk bezig met het opzetten van een aantal nieuwe lessen na de zomervakantie! Er komen onder andere extra lesuren bij voor de allerkleinsten (waaronder Ouder & Kind gym), maar ook... nieuw in ons aanbod: CIRCUS-les! Houd de website en onze Facebook-pagina in de gaten voor meer info.

Nieuwe les voor 10-11 jarigen op vrijdagavond

Na de meivakantie starten we met een extra turnen lesuur voor 10-11 jarige meisjes! Onder leiding van ervaren trainster Shanice (zelf oud turnster van TONIDO :-)) kunnen meisjes in die leeftijd vanaf nu ook komen turnen op vrijdagavond. De nieuwe les is van 19:00-20:00 uur.

Geinteresseerd? Stuur een mailtje naar info@tonidoamsterdamnoord.nl. Wees er snel bij, de les loopt snel vol!

Bestelformulier recreatiepakje

Het nieuwe verenigingspakje is vanaf nu te bestellen! Wil jij ook zo'n mooi turnpakje? Vul dan het bestelformulier in, en lever deze in bij de trainster.

> Bestelformulier turnpakje

(Jong)volwassenen gaan verder als Studenten Turnclub Amsterdam

In korte tijd is de vaste kern van de (jong)volwassenen een hechte groep turnsters geworden, hoog tijd voor een eigen Instagram-account en naam. Onder de vleugel van TONIDO gaat de groep voortaan verder als Studenten Turnvereniging Amsterdams Hachie (STAH). Volg ze op Instagram!

STAH zoekt nieuwe leden!!
Student? Wil je (blijven) turnen? Werken aan je conditie, lenigheid, kracht en evenwicht? Met leeftijdgenoten en meedoen als team of individueel aan studentencompetities en kampioenschappen?

> meer info onder Studenten Turnvereniging Amsterdams Hachie