Bijna zomervakantie

We naderen alweer het eind van het seizoen 2018-2019. En wat een top seizoen! Veel nieuwe lessen gestart, heel veel nieuwe leden mogen verwelkomen, alle trainers zijn in dienst gekomen, we zijn overgestapt op contributie-inning via ClubCollect, om maar een paar dingen te noemen :-) Maar nog het allerbelangrijkst is natuurlijk dat onze turn(st)ers, gymnasten, kleuters en freerunners het naar de zin hebben gehad en hopelijk veel hebben geleerd. We zagen de prestaties terug op de wedstrijden, voor zowel de turnsters als de ritmische gymnasten. Het was een zeer succesvol seizoen, en we zijn dan ook gepast trots op de turnsters en gymnasten Ă©n op de trainsters!

Deze week zijn er nog lessen tot en met woensdag 10 juli. Traditiegetrouw zijn dit kijklessen en mogen ouders ook meedoen! Daarna starten de lessen weer op donderdag 29 augustus.
We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe!!

Uitstekende prestaties op het NK Ritmische Gymnastiek

In korte tijd is de ritmische gymnastiek afdeling binnen TONIDO uitgegroeid tot een top-afdeling, onder de bevlogen en kundige leiding van trainster Sofija.
De hechte groep heeft afgelopen jaar hard getraind. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen!
Voor het eerst deden ritmische gymnasten van TONIDO mee op nationaal niveau tijdens de NK 2e divisie ritmisch gymnastiek afgelopen weekend in Hilversum.

Heel trots op de geweldige prestaties;


  • 2e plaats voor duo Noor en Antonina

  • 4e plaats voor duo Aurora en Antonina

  • 10e plaats voor Antonina voor hoepel individueel


Meivakantie

De meivakantie is dit jaar van maandag 22 april t/m zaterdag 4 mei. Er zijn geen lessen in de meivakantie.

.
.

NIEUW BIJ TONIDO: LUCHTACROBATIEK

Kennismaking Dutchlions Cheerleading (sportpartner)

Dutchlions Cheerleading komt naar Amsterdam Noord! Vanaf september aanstaande trainen de cheerleaders elke zondagmiddag in de turnzaal van TONIDO. Om kennis te maken met onze leden en geĂ¯nteresseerden organiseren de cheerleaders ZONDAG 26 augustus een opendag/kijkdag! Kom je ook?