Herfstvakantie 2018.

NIEUW BIJ TONIDO: LUCHTACROBATIEK

Start seizoen 2018-2019

Beste turnster, turners, ritmische gymnasten, freerunners, aerial acrobats en kleuters! Het seizoen 2018-2019 staat voor de deur. Traditiegetrouw starten we de lessen altijd een week later dan school: de lessen starten dus weer in de week van 10 september!

Tot dan!

NIEUW BIJ TONIDO: FREERUNNING!

Ben je 8 jaar of ouder en houd je van uitdagingen en coole tricks leren? Dan is freerunning iets voor jou!


Kennismaking Dutchlions Cheerleading (sportpartner)

Dutchlions Cheerleading komt naar Amsterdam Noord! Vanaf september aanstaande trainen de cheerleaders elke zondagmiddag in de turnzaal van TONIDO. Om kennis te maken met onze leden en geĂ¯nteresseerden organiseren de cheerleaders ZONDAG 26 augustus een opendag/kijkdag! Kom je ook?

Uitbreiding lesaanbod - tipje van de sluier


We zijn druk bezig met het opzetten van een aantal nieuwe lessen na de zomervakantie! Er komen onder andere extra lesuren bij voor de allerkleinsten (waaronder Ouder & Kind gym), maar ook... nieuw in ons aanbod: CIRCUS-les! Houd de website en onze Facebook-pagina in de gaten voor meer info.

Nieuwe les voor 10-11 jarigen op vrijdagavond

Na de meivakantie starten we met een extra turnen lesuur voor 10-11 jarige meisjes! Onder leiding van ervaren trainster Shanice (zelf oud turnster van TONIDO :-)) kunnen meisjes in die leeftijd vanaf nu ook komen turnen op vrijdagavond. De nieuwe les is van 19:00-20:00 uur.

Geinteresseerd? Stuur een mailtje naar info@tonidoamsterdamnoord.nl. Wees er snel bij, de les loopt snel vol!

Bestelformulier recreatiepakje

Het nieuwe verenigingspakje is vanaf nu te bestellen! Wil jij ook zo'n mooi turnpakje? Vul dan het bestelformulier in, en lever deze in bij de trainster.

> Bestelformulier turnpakje