Volg je TONIDO al op Facebook?

Regelmatig posten we foto's, nieuwtjes, leuke weetjes en dergelijk op onze Facebook pagina. Word vrienden met TONIDO op FB! Facebook pagina GV TONIDO


Goud voor Jasmijn tijdens eerste wedstrijd van seizoen

Jasmijn (jongvolwassenen) behaalde afgelopen zondag 13 november tijdens de 1e voorwedstrijd rayon Amsterdam een eerste plaats in de Dames, Senioren 5E! Astrid, eveneens van de jongvolwassenen, eindigde op een zeer respectable 6e plaats. Trots op onze toppers, die de afgelopen maanden heel hard hebben gewerkt aan de oefeningen onder leiding van trainster Sophie!Van de wedstrijdgroep hebben Amina en Evita meegedaan aan de wedstrijden. Ook zij hebben hele goede oefeningen neergezet: Evita werd 7e en Amina 20e (van de 38 turnster die meededen). Heel goed gedaan!
Splitsing Ritmische Gymnastiek groep

Het gaat goed met de ritmische gymnastiek lessen: de groep enthousiaste jonge gymnasten groeit en groeit. Zodanig, dat de trainsters hebben besloten om de groep te gaan splitsen. Vanaf november is de les voor meisjes onder 8 jaar van 10:00 - 11:00 uur, en trainen de meisjes van 8 jaar en ouder voortaan van 11:00 - 12:30 uur.


Zaterdag
> 10:00 - 11:00 uur Ritmische Gymnastiek - meisjes 5-8 jaar
> 11:00 - 12:00 uur Ritmische Gymnastiek - meisjes 8+ jaar

OPEN DAG ZATERDAG 24 SEPTEMBER

Op zaterdag 24 september opent TONIDO haar deuren voor jong en oud. Altijd al benieuwd geweest hoe het is om over de balk te lopen of in de ringen te hangen? Of hoe je een salto maakt? Een flikflak? Kom dan zaterdag langs!

We hebben speciaal voor deze dag twee toppers in hun vak uitgenodigd om demonstraties te komen geven. Mohamad Masri was tien jaar lang onderdeel van het nationale turnteam van Syrie en landskampioen op het onderdeel ringen. Ilse Huiskens (zie hiernaast) is National Kampioen Ritmische Gymnastiek Senioren B en geeft samen met haar collega Sanne Faber een korte demonstratie van ritmische gymnastiek.

Daarnaast worden een aantal korte trainingen gegeven en mag je de verschillende turnonderdelen uitproberen. Het belooft een leuke, actieve, inspirerende dag te worden, dus kom vooral even langs!

Nationale Sportweek 2016

Vanaf morgen is het Nationale Sportweek en dat betekent... 'IK NEEM JE MEE' week!! Alle turners en turnsters mogen volgende week tijdens de recreatie lessen een vriendje of vriendinnetje meenemen!
Weet je al wie jij mee gaat nemen??


Start van het seizoen, een paar foto's


NU OOK RITMISCHE GYMNASTIEK BIJ TONIDO

Bij Tonido kunt u nu ook terecht voor Ritmische Gymnastiek. Tijdens de lessen Ritmische Gymnastiek wordt veel aandacht besteed aan het aanleren van sprongen, lenigheid, danspasjes en het gebruiken van het gereedschap: bal, touw, hoepel, lint en knots. De bewegingen van de gymnaste zijn sierlijk, vloeiend en goed gecoördineerd. Daarnaast speelt muzikaliteit, ritme en coördinatie een belangrijke rol in de lessen. De lessen staan onder de deskundige leiding van Sanne Faber en Ilse Huiskens en vinden plaats op zaterdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur in de Tonido turnzaal.

Wil je graag meer weten over ritmische gymnastiek, kijk dan ook eens HIER