Hoera, we mogen weer naar binnen!

HOERA, vanaf 19 mei mogen we weer binnen turnen!

Algemene ledenvergadering

Op woensdag 28 april van 19:30 - 21:00 uur vindt de Algemene Ledenvergadering 2021 van GV TONIDO plaats. Door de corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen, vandaar dat de Algemene Ledenvergadering online zal worden gehouden via Google Meet.

Lockdown

Met ingang van dinsdag 15 december 2020, zijn wij helaas genoodzaakt alle turn- en (ritmische) gymactiviteiten in onze turnzaal tijdelijk te onderbreken.

Nieuwsbrief November 2020

Lees het laatste nieuws in onze nieuwsbrief!

Grote Clubactie 2020

De Grote Clubactie 2020 is van start gegaan. Vorig jaar hadden we een recordopbrengst van € 3.979,- !! Een geweldig bedrag waar we een hoop spullen voor hebben kunnen aanschaffen zoals een nieuwe mattenkar, een springplank en een plankoline! Deze jaargang hebben we onze zinnen gezet op een nieuwe airtrack. Daarvoor hebben we nog iets meer voor nodig dan het bedrag van vorig jaar! Nieuw is dat het dit jaar ook mogelijk is om online loten te verkopen. Dat kan je doen via deze link:

Grote Clubactie 2020 GV TONIDO

Heel veel succes allemaal!!!

Seizoenstart 2020-2021

We gaan weer beginnen! Vanaf maandag 17 augustus gaan de trainingen/lessen weer van start in onze gym- turnzaal.

VACATURES

Vacatures voor technisch kader
Voor volgend seizoen zijn wij op zoek naar train(st)ers voor:

- Nijntje Beweeggym-groepen op woensdagmiddag
- Turngroepen meisjes recreatie op woensdagmiddag
- Turngroepen meisjes en - jongens op vrijdagmiddag

Heb jij certificaat Nijntje beweegdiploma, KNGU leider 3 of vergelijkbaar en wil je lesgeven bij turn- en gymnastiekvereniging met de mooiste accommodatie van Amsterdam-Noord, neem dan snel contact op met ons via info@tonidoamsterdamnoord.nl.

TONIDO GAAT ONLINE!!

TONIDO biedt een online trainingsprogramma aan!!

Geen trainingen t/m 3 mei

Update 5 april 2020 16:00 uur
Beste ouders en leden, het bestuur van TONIDO volgt de ontwikkelingen en adviezen met betrekking tot het coronavirus op de voet. We volgen daarin het beleid en adviezen van het RIVM, de koepel van sportbonden NOC*NSF en de turnbond KNGU om alle reguliere clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) t/m 3 mei 2020 stil te leggen.

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.

Voor eventuele verdere informatie over het coronavirus bezoek de website van het: RIVM

TONIDO 100 Jaar!

Onze vereniging is opgericht op 5 november in 1920 en bestaat dit jaar dus 100 jaar! Dat zullen we niet ongemerkt voorbij laten! Meer informatie volgt!!

Fijne Feestdagen

Geen kleutergym/recreatieturnen vandaag!

Helaas is trainster Roebia geveld door de griep. De volgende lessen gaan daarom vandaag NIET door: kleutergym 3-4 jaar (15:00-16:00 uur), kleutergym 4-5 jaar (16:00-17:00 uur), turnen meisjes 5-6 jaar (17:00-18:00 uur).

Start Seizoen 2019-2020

Beste ouders en leden,
We hopen dat iedereen een heerlijke zomervakantie heeft gehad! We zijn achter de schermen al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In tegenstelling tot eerder bericht starten we niet al op donderdag 29 augustus, maar beginnen de lessen weer op MAANDAG 2 SEPTEMBER.

Daarnaast zijn er wat roosterwijzigingen doorgevoerd. Het LESROOSTER is aangepast en up-to-date.
We kijken er naar uit iedereen weer te verwelkomen in de les!! Tot snel.Lid worden?

GeĂ¯nteresseerd in Ă©Ă©n van onze lessen en wil je een keer een proefles komen meedoen? Alle benodigde informatie vindt u onder LID WORDEN.

Uitstekende prestaties op het NK Ritmische Gymnastiek

In korte tijd is de ritmische gymnastiek afdeling binnen TONIDO uitgegroeid tot een top-afdeling, onder de bevlogen en kundige leiding van trainster Sofija.
De hechte groep heeft afgelopen jaar hard getraind. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen!
Voor het eerst deden ritmische gymnasten van TONIDO mee op nationaal niveau tijdens de NK 2e divisie ritmisch gymnastiek afgelopen weekend in Hilversum.

Heel trots op de geweldige prestaties;


  • 2e plaats voor duo Noor en Antonina

  • 4e plaats voor duo Aurora en Antonina

  • 10e plaats voor Antonina voor hoepel individueel


Meivakantie

De meivakantie is dit jaar van maandag 22 april t/m zaterdag 4 mei. Er zijn geen lessen in de meivakantie.

.
.

Kennismaking Dutchlions Cheerleading (sportpartner)

Dutchlions Cheerleading komt naar Amsterdam Noord! Vanaf september aanstaande trainen de cheerleaders elke zondagmiddag in de turnzaal van TONIDO. Om kennis te maken met onze leden en geĂ¯nteresseerden organiseren de cheerleaders ZONDAG 26 augustus een opendag/kijkdag! Kom je ook?