GEEN LESSEN IN DE HERFSTVAKANTIE

'Move with Irene' sportpartner van TONIDO

Irene Hafidi-Heij, moeder van TONIDO-lid Nouria, is kort geleden gestart met het geven van eigen sportlessen, speciaal voor vrouwen. In eerste instantie buiten, maar nu het weer steeds slechter wordt, zocht Irene een plek om de sportlessen binnen voort te kunnen zetten. De turnzaal van TONIDO is beschikbaar voor dergelijke sportieve initiatieven, en dus was de deal snel gesmeed!

Zondag 17 september starten de eerste lessen van 'Move with Irene'. Voor vrouwen die samen lekker willen sporten. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

(Jong)volwassenen gaan verder als Studenten Turnclub Amsterdam

In korte tijd is de vaste kern van de (jong)volwassenen een hechte groep turnsters geworden, hoog tijd voor een eigen Instagram-account en naam. Onder de vleugel van TONIDO gaat de groep voortaan verder als Studenten Turnclub Amsterdam (STA). Volg ze op Instagram!

STA zoekt nieuwe leden!!
Student? Wil je (blijven) turnen? Werken aan je conditie, lenigheid, kracht en evenwicht? Met leeftijdgenoten en meedoen als team of individueel aan studentencompetities en kampioenschappen?

> meer info onder Studenten Turnclub Amsterdam

Jong Talent Groep
Een aantal kanjers van de jongtalentgroep, op de training
Extra lesuur op vrijdagmiddag per 12 mei 2017


Amper 2 maanden na het starten van de nieuwe les op vrijdagmiddag, is dit lesuur alweer vol. De vraag naar turnles voor meisjes blijft onverminderd groot, en de wachtlijsten nemen alweer toe... Gelukkig hebben we trainster Shanice bereid gevonden om een extra uur les te geven op vrijdagmiddag!!

Na de meivakantie, met ingang van vrijdag 12 mei, wordt de les op vrijdag gesplitst in 2 lesuren, op basis van leeftijd:

> 17:00-18:00 uur, Turnen - meisjes 6-7 jaar
> 18:00-19:00 uur, Turnen - meisjes 8-9 jaar

Foto's Airtumbling wedstrijd 2017

Hieronder een paar van de leukste foto's van de eerste ronde van de wedstrijddag in Diemen. Foto's door Jan Dolsma en Andre Witkam.

> meer foto's


Volg je TONIDO al op Facebook?

Regelmatig posten we foto's, nieuwtjes, leuke weetjes en dergelijk op onze Facebook pagina. Word vrienden met TONIDO op FB! Facebook pagina GV TONIDO


Splitsing Ritmische Gymnastiek groep

Het gaat goed met de ritmische gymnastiek lessen: de groep enthousiaste jonge gymnasten groeit en groeit. Zodanig, dat de trainsters hebben besloten om de groep te gaan splitsen en een wedstrijdtraining toe te voegen. Vanaf september is de les voor meisjes onder 8 jaar van 09:30 - 10:30 uur, en trainen de meisjes van 8 jaar en ouder voortaan van 12:30 - 13:30 uur.


Zaterdag
> 09:30 - 10:30 uur: Ritmische gymnastiek - meisjes 5-7 jaar
> 10:30 - 12:30 uur: Wedstrijdtraining Ritmische gymnastiek (op uitnodiging)
> 12:30 - 13:30 uur: Ritmische Gymnastiek - meisjes 8+ jaar