Nieuwe les per 3 maart 2017!

Datum Onderlinge Wedstrijden bekend

De onderlinge wedstrijden vinden dit jaar plaats op zondag 9 april. Op die dag strijden de turners, turnsters en ritmische gymnasten van Tonido voor een plekje op het podium.

Maar bovenal is het een gezellige en sportieve dag waarbij alle leden hun aangeleerde elementen en vaardigheden kunnen laten zien aan ouders, grootouders en vrienden! Dus noteer de datum alvast in je agenda.Volg je TONIDO al op Facebook?

Regelmatig posten we foto's, nieuwtjes, leuke weetjes en dergelijk op onze Facebook pagina. Word vrienden met TONIDO op FB! Facebook pagina GV TONIDO


Goud voor Jasmijn tijdens eerste wedstrijd van seizoen

Jasmijn (jongvolwassenen) behaalde afgelopen zondag 13 november tijdens de 1e voorwedstrijd rayon Amsterdam een eerste plaats in de Dames, Senioren 5E! Astrid, eveneens van de jongvolwassenen, eindigde op een zeer respectable 6e plaats. Trots op onze toppers, die de afgelopen maanden heel hard hebben gewerkt aan de oefeningen onder leiding van trainster Sophie!Van de wedstrijdgroep hebben Amina en Evita meegedaan aan de wedstrijden. Ook zij hebben hele goede oefeningen neergezet: Evita werd 7e en Amina 20e (van de 38 turnster die meededen). Heel goed gedaan!