Nieuwsbrief November 2020

GV TONIDO bestaat 100 jaar!
Op 5 november 1920 is onze vereniging opgericht, dus sinds afgelopen donderdag bestaan we 100 jaar. Wat een geweldige mijlpaal is dat! 100 jaar oud, maar nog steeds springlevend. Tot Ons Nut is Deze Opgericht: daar staat onze naam voor. En als we zien met hoeveel plezier er door onze leden wordt gesport, dan doen we die naam nog steeds eer aan.

Een 100-jarig bestaan vraagt natuurlijk om een eeuwfeest. U zult begrijpen dat dat er nu helaas niet in zit. Maar niet getreurd: we bestaan een heel jaar lang 100 jaar, dus we hebben de hoop niet opgegeven dat we alsnog ons eeuwfeest kunnen vieren!

Covid-maatregelen 
De onlangs aangekondigde extra maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben er gelukkig niet toe geleid dat wij onze activiteiten hebben moeten stoppen. Alle trainingen en lessen gaan dus vooralsnog gewoon door. Daar zijn wij superblij mee en alle turn(st)ers ook!

Wij zijn tevreden over het feit dat de meeste ouders zich over het algemeen houden aan de maatregelen die wij, in aanvulling op de maatregelen van de overheid (zie protocol verantwoord sporten), hebben ingesteld. We verzoeken u dringend om dat te blijven doen:
- de basisregels zijn nog steeds, blijf thuis bij klachten, pas handhygi√ęne toe en houd 1,5 meter afstand- verder: de kinderen in gymkleding naar de les laten komen en niet te vroeg naar beneden laten gaan.¬†¬†
- de ouders blijven boven. Alleen als het dringend noodzakelijk is mag u naar beneden komen. Mondkapje op en 1,5 meter afstand houden is dan verplicht. 

Gezien de beperkte ruimte die wij beneden in de hal hebben, willen wij het aantal ouders dat tegelijkertijd beneden is tot maximaal 3 beperken.

Het Huis van de Wijk is tot en met 18 november helaas gesloten. De kinderen kunnen nog wel door het Huis van de Wijk naar de turnzaal, maar u kunt niet meer op uw kind wachten in het Huis van de Wijk. Dat vinden wij uiteraard ook heel vervelend, wij hopen dat na 18 november deze maatregel weer kan worden teruggedraaid.

Nieuwe gezichten
We hebben sinds begin van het seizoen een aantal nieuwe gezichten bij de vereniging die we graag aan u willen voorstellen:

Orgerrio Burgzorg is onze nieuwe trainer op de vrijdagmiddag: hij traint de meisjes recreanten groepen 6-7 jaar en 8-9 jaar en de jongens recreantengroep. Orgerrio liep vorig seizoen nog stage bij ons en heeft inmiddels zijn licentie niveau 3 behaald, waarmee hij zelfstandig groepen mag trainen. We zijn erg blij dat Orgerrio het trainersteam is komen versterken, hij doet het supergoed!

Ook dit jaar lopen er weer een aantal studenten stage bij onze vereniging in het kader van onze status als erkend leer-werkbedrijf. Momenteel zijn dat Leonard Ugaz op dinsdagmiddag, Joel Boateng op woensdagmiddag en Abigail Koenders op donderdagmiddag. Alle studenten worden begeleid door trainers die de opleiding tot stagebegeleider met succes hebben afgerond.

Tevens ontvangt het bestuur momenteel zeer welkome ondersteuning bij de ledenadministratie van Manja Peijters. Er zijn sinds het begin van dit seizoen een ongekend grote hoeveelheid proeflessen aangevraagd. Een groot deel van de proeflesaanvragers is inmiddels lid geworden van de vereniging. We kunnen de hulp van Manja dus heel goed gebruiken.

Grote Clubactie
De Grote Clubactie 2020 is een waanzinnig succes!!! Er is meer dan ‚ā¨6.000,- opgehaald!! Dat is echt ongekend in de geschiedenis van de club. Die nieuwe airtrack gaat er dus zeker komen.¬†We willen bij deze iedereen die hieraan heeft bijgedragen enorm bedanken!!!

Tot slot wensen wij de leden heel veel gym- en turnplezier, maar bovenal hopen we dat iedereen gezond blijft!