Algemene ledenvergadering

Op woensdag 28 april van 19:30 - 21:00 uur vindt de Algemene Ledenvergadering 2021 van GV TONIDO plaats. Door de corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen, vandaar dat de Algemene Ledenvergadering online zal worden gehouden via Google Meet.

Alle leden hebben een aankondigingsbericht ontvangen via e-mail. Wij verzoeken je uiterlijk volgende week donderdag 22 april je deelname aan de ALV te bevestigen/af te zeggen. Dat kan door deze afspraak te accepteren dan wel te weigeren. Mocht je geen bericht hebben ontvangen laat het ons dan weten als je wil deelnemen aan de ALV.

Als je jouw deelname hebt bevestigd sturen wij je eind volgende week een uitnodiging met een link. Met deze link kunt je online aan de Algemene Ledenvergadering deelnemen. In de uitnodiging voegen wij ook de agenda en het jaarverslag toe.

Het is belangrijk dat je de Algemene Ledenvergadering bijwoont. Niet alleen vanwege het verslag van het bestuur over het seizoen 2019-2020, maar ook om mee te praten over de toekomst van de vereniging. Er zijn belangrijke ontwikkelingen die de aandacht vragen.

Wij rekenen op je deelname op woensdag 28 april!