Hoera, we mogen weer naar binnen!

Het ziet ernaar uit dat we vanaf woensdag 19 mei eindelijk weer binnen mogen turnen. We houden nog een slag om de arm, maar de voortekenen zijn gunstig. Morgen na de persconferentie van de minister-president weten we het zeker.

Ervan uitgaande dat de tweede stap in de versoepelingen doorgaat, hanteren we dezelfde spelregels als vorig seizoen na de eerste lockdown:
- bij klachten thuisblijven;
- handen desinfecteren bij binnenkomst in de zaal;
- de kleedkamers kunnen niet gebruikt worden (toiletten wel), dus graag turnkleding alvast aandoen als je naar de training komt;
- ouders/verzorgers blijven boven;
- niet te vroeg naar de training toekomen en na afloop van de les de zaal weer snel verlaten;- de lessen vangen 5 minuten later aan en eindigen 5 minuten eerder. Zo voorkomen we drukte en opstoppingen bij de entree van de turnzaal en bij de ingang van het Huis van de Wijk.

Maandag 17 mei, trainen alleen de jongens nog een laatste keer buiten, op dinsdag 18 mei zijn er geen buitentrainingen meer. De recreantengroepen die op maandag en dinsdag buiten hebben getraind, kunnen op donderdag 20 mei eenmalig in de zaal bij de desbetreffende leeftijdsgroep aansluiten (zie ons Lesrooster.

Vanaf 24 mei hanteren we weer het reguliere rooster met dezelfde groepsindeling als van voor de lockdown.

Tot slot verwijzen we nog naar het Protocol Verantwoord Sporten