Welkom

T.O.N.I.D.O.

De gymnastiek- en turnvereniging van Amsterdam-Noord! Tot Ons Nut Is Deze Opgericht! Daar staat de afkorting voor van onze naam. We zijn in 1920 opgericht en nog steeds springlevend en actief in het hart van Amsterdam-Noord! In onze nieuwe sportzaal in het Huis van de Wijk in het Banne Centrum trainen dagelijks vele jongens en meisjes onder deskundige leiding van goed opgeleide train(st)ers. Een arabier, handstand op de balk, salto van de brug of vliegen over de Pegasus, durf jij dat? Het is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Maar echt, bij TONIDO kun je het leren. Voor goede en leuke gymnastiek- en turnlessen kun je bij ons terecht. Jongens en meisjes vanaf 3,5 jaar zijn meer dan welkom.

Gymnastiek en Turnen bij Tonido

Laagdrempelig en buurtgericht: Bij Tonido bieden wij gymnastiek en turnen aan op recreatief- en wedstrijdniveau. Of je nu beginner bent of al langer turnt en of je nu veel of minder veel talent hebt, dat maakt ons niet uit. Je moet het vooral leuk vinden! Het gaat bij ons niet om de spierballen of om de glitterpakjes, maar vooral om sportiviteit. Of je nu individueel turnt of in teamverband, je bent altijd onderdeel van de club! Het is ook prettig dat de turnzaal van Tonido nu en in de toekomst midden in de buurt is. Vlak bij en goed bereikbaar voor alle kids uit de Banne en Amsterdam-Noord.

Safety first!

Onze train(st)ers zijn goed opgeleid en hebben de benodigde diploma's om op de verschillende gymnastiek- en turnonderdelen voor meisjes en jongens op verantwoorde en op een kwalitatief goede manier les te geven. De brug, kast, balk, ringen, trampoline of mat. Bij Tonido gebruiken we alleen materialen waarvan we zeker weten dat ze pico bello in orde zijn. We laten dat regelmatig door externe experts controleren en kijken ook voortdurend naar nieuwe materialen. We bieden een veilige omgeving om in te sporten.